четвъртък, 10 септември 2009 г.

Нова колекция от Кайли



Вчера Кайли представи новата си колекция спални комплекти в Лондон. Тя е част от линията й At Home. За момента другият страничен проект извън музиката, мъжият аромат Inverse, е в изчаквателна позиция преди да бъде пуснат на пазара през ноември.
Качвам снимки от промоцията от вчера.

Kaйли и Дани с обща сватба?


Сестрите Миноуг планират обща сватба, съобщи Фимейл фърст, цитиран от БТА.
Двете отдавна се шегуват коя ще изпревари другата с венчилото, но сега изглежда ще го направят едновременно в родния си град Мелбърн.
Кайли и Дани за първи път са щастливо влюбени едновременно. Кайли е сгодена за испанския модел Андрес Веленкосо, а Дани - за ръгбиста Крис Смит. Родителите на звездите са много развълнувани от техния план.
Мястото за тържеството още не е уточнено, но се обсъждат три имения в града и край него. Двете сестри вече избират сватбените си рокли. Дани почти се е спряла на австралийската дизайнерка Колет Диниган. Кайли още не може да реши дали да избере голяма марка или приятеля си дизайнера Матю Уилямсън.
БТА
Новината е преписана от много сайтове, включително и от такива,които обикновено не говорят и пишат глупости. Ще видим дали е вярно, но би било доста интересно.

сряда, 3 юни 2009 г.

Kaйли - жена на годината


Кайли Миноуг е жена на годината в класацията на сп. "Гламър" (GlamourMagazine.co.uk).
Австралийската певица грабна и отличието за дама предприемач на 2009 г. за парфюмите с нейното име (KylieMinogueParfums.com) и колекцията бански костюми, която пусна на пазара.
Наградите й бяха връчени от състезателя от Формула 1 Джейсън Бътън на церемония в Лондон.
За Кайли тези отличия завършват една успешна година, в която отново намери любовта - този път в лицето на 30-годишния испански модел Андрес Веленкосо, и реши, че е крайно време да покори САЩ.
От 30 септември до 13 октомври тя ще обиколи пет американски града с турнето For You, For Me. Кайли ще има два концерта в Лас Вегас и три в Ню Йорк.
През 2006 г. Кайли Миноуг отново беше наградена от "Гламър". Тогава списанието я поздрави за куража в борбата с рака на гърдата.
24-годишната певица Кейти Пери отнесе наградата за дебют. Чернокосата американка изгря на музикалния небосклон с хита I Kissed A Girl.
Наскоро тя отново се събра с бившия си приятел Травис Маккой, фронтмен на групата "Джим клас хироус". Връзката им продължи две години и приключи в края на 2008 г., но чувствата между тях явно не са изтлели.
Маккой е три години по-голям от нея и миналото лято й беше купил пръстен като знак за бъдещо обвързване. Във видеоклипа на популярното й парче Hot`n`Cold тя играе булка, застанала пред олтара.
На наградите Бритс 2008 Кейти Пери беше обявена за най-добрата изпълнителка извън Великобритания.
Съдийката от британското музикално риалити X Factor Черил Коул беше избрана от "Гламър" за най-известното лице от телевизионния екран.
Наградата на списанието за най-добра комедийна роля беше присъдена на актрисата от сериала "Грозната Бети" Беки Нютън.
Американският певец Естел получи специалното отличие на мениджъра на списанието Джо Елвин.
Сп. "Гламър" вече е и на българския пазар. Главен редактор на изданието е Ани Младенова, която ръководи българския "Космополитън" от стъпването му у нас през 2004 г.На корицата на първия брой на "Гламър", който излезе преди броени дни, е актрисата Кейти Холмс.

понеделник, 6 април 2009 г.

Признанията на Кайли




Да, нормално ни се струва звездите да се изкушават от всякакви процедури, само и само да запазят красотата и младостта си.
40-годишната Кайли Миноуг също не е устояла на тази съблазън. Гласовитото миньонче си призна, че си е инжектирало ботокс, за да запази свежия си вид.
Ние много харесваме Кайли, особено след като я слушахме на живо, и не смятаме, че има нужда от подобрения.
Звездата обаче е суетна, както повечето популярни дами (че и господа) и дори намекна, че е склонна да опита и по-агресивни методи за разкрасяване, ако се наложи.
В интервю за списание Ел австралийската дива споделя, че е използвала само ботокс. Тя обаче подчертава, че е напълно „за“ пластичната хирургия и всички методи, които помагат на жените да се чувстват красиви.
Още в началото на годината Кайли разпали слуховете, че се е подложила да подмладяващи процедури след като се появи с перфектно опънато лице след новогодишните празници.
Австралийски хирург дори заяви, че е коригирал скулите и устните на русокосата певица, но тази информация не беше потвърдена.
Госпожица Миноуг съвсем не е единствената, която прибягва към подмладяващи манипулации.
Знаем, че Мадона вече повече от 15 години води битка с времето, а и далеч по-млади техни колежки се подлагат на агресивни процедури.
При всички положения обаче сме съгласни, че всеки има право да се възползва от предимствата, които му предоставят съвременната медицина и козметика.

----------
tialoto.bg

четвъртък, 26 март 2009 г.

Кайли в Мароко


Кайли ще бъде на сцената на фестивала Mawazine, който ще се проведе в столицата на Мароко Рабат между 15 и 23 май на Olm Souissi арена. Тя ще бъде специално пригодена за грандиозното събитие. Освен много марокански звезди, на сцената ще бъдат Кайли, Алиша Кийс и Стиви Уондър. За фестивала няма билети с изключение на няколко лимитирни пред самата сцена. Участието на Кайли започва към 22.30 часа na 15 май. По това време би трябвало да съм в Барселона. Дали да не отскоча. :))

Kайли на корицата на "Elle"


Кайли ще изгрее на корицата на британското издание на списание "Elle". Броят ще се води за май, но излиза през първата седмица на април. Снимката, която качвам от някакви съвсем ултра, мега специално издание на списанието. Иначе самата обикновена корица ще е с друг кадър. Надявам се да е още по-добър от този, защото той, определено, си заслужава да бъде видян от всички. Предполагам виждате и розовото сърчице в долния десен ъгъл. Според мен, то име нещо общо с кампанията за превенция на рака на гърдата.

понеделник, 16 март 2009 г.

Концерт в Мелбърн



Качвам снимки от концерта Sound Relief в Meлбърн, на който Кайли се изяви на 14 март.

actualno.com




Кайли Миноуг стана най-високо платената знаменитост в историята на Боливуд след като прибра повече от 1 милион долара за изпълнението си на една единствена песен.
Изпълнителката на хита "Spinning Around" играе себе си и пее денс парче във филма "Синьо" и е очаровала партньора си на екрана Акшай Кумар със своето изпълнение.
"Кайли не можеше да бъде по-перфектна. Нейният хубав глас и искряща личност са обичани от много хора. Тя е съвършената дива", заяви той пред британския в. "Дейли Стар".
Кайли също харесала много индийските си колеги.
"Ще запомня топлината и професионализма на хората. Пристигнах като чужденка, но намерих в тази страна истинско семейство", споделя Миноуг. Не за първи път австралийската певица получава огромен хонорар за една участие - миналата година тя получи 2,1 милиона долара за 45-минутен концерт в Дубай.
-------------------------
Kaчвам снимки от представянето на филма.

петък, 27 февруари 2009 г.

Снимки от Индия





Кайли се намира в Мумабй, откъдето са и горните снимки.

четвъртък, 19 февруари 2009 г.

BRITs Awards 2009






Не съм гледал церемонията. Прочетох отзивите днес, като аз самият написах един. Кайли изглежда много добре. Не знам точно как се е справила като водещ, но клипчето от пародийното изпълнение на CGYOOMH е много готино.
-------------------------------------------------------------
В сезона на наградите се раздадоха и най-престижните британски отличия за музика – BRITs. Големият победител на вечерта бе уелската сензация на 2008-а Дъфи. Дребната блондинка гушна цели три статуетки за изпълнения с ретро елементи албум „Rockferry“. Само преди седмица пък тя отнесе и Грами за същата продукция.
Сред победителите ярко се отличиха Кание Уест за най-добър международен изпълнител и Кати Пери за съответната женска категория. Последната дойде лично да вземе приза си и предизвика истерия сред подрастващата аудитория. King of Leon пък взеха цели две статуетки – за международен албум и група.
Любимките на британците от Girls Aloud пък взеха приза за най-добър сингъл за големия си хит „The Promise“, заковал се директно под номер през изминалата година. Учудващо, Coldplay не успяха да се сдобият с нищо.
Специална почит бе отдадена на The Pet Shop Boys, който си тръгнаха с отличие за цялостен принос.
Водещи на вечерта бяха Кайли Миноуг и комиците Джеймс Кордън и Матю Хорн, които изпълниха пародийна версия на хита на австралийката „Can't Get You Out of My Head“.